Paksé
Toch wel lekker hoor om de 675 kilometer op zo'n luxe manier te overbruggen. Voor wij het in de gaten hadden waren wij al op onze bestemming. Wij zitten in Haeven guesthouse en hebben meteen de scooter voor de Bolaven loop geregeld. Van onze gastvrouw kregen wij goede informatie over de loop. Wij hebben er heel veel zin in. Vanavond hebben wij een familiediner bij het guesthouse.
Update:
Het familiediner was heerlijk. Traditionele Laotiaanse gerechten waardoor de buikjes weer rijkelijk gevuld werden. Tijdens het diner raakten wij in gesprek met Merel en Jos. Twee zielsverwanten, in ieder geval wat reizen betreft. En tijdens zo'n gesprek wordt al snel de vraag gesteld waar je vandaan komt. En dan blijkt weer eens dat de wereld heel klein is. Merel en Jos wonen in Zeist exact op de plek waar Coen z'n vader het grootste gedeelte van zijn werkzame leven heeft gewerkt. Coen heeft bij dezelfde Hala lampenfabriek ook nog een paar vakantiebaantjes gehad. Wij hadden een leuke connectie met elkaar en zijn benieuwd hoe de wederzijdse reizen verder zullen verlopen. Zo werd het familiediner een super gezellig diner, ook met de andere gasten.