The end
27 juli 2025 - Doorn, Nederland
Dat was het dan. Precies op het moment dat wij de luifel willen afbreken komt het water met bakken uit de lucht. Dat kunnen wij nou net niet hebben. Wachten dan maar tot het droog is en mijmeren hoe de afgelopen twee weken waren. Wij begonnen op camping Waalstrand waar de Waal en de uiterwaarden een grote rol spelen. Met de passerende scheepvaart valt er vanuit he campingstoel veel te zien en de omgeving leent zich om mooie fietstochten te maken. Daarna was het de beurt aan camping de Rijnstrangen. Hemelsbreed maar 10 kilometer van camping Waalstrand verwijderd. Dit is een totaal andere camping. Klein, maar 30 staanplaatsen, knus, gezellig en ook hier leent de omgeving zich voor mooie fietstochten en wandeltochten. Oh ja, het boerderijs (geen typefout 😉) en de verse fruitsappen waren niet te versmaden. Ondanks af en toe een bui, op de verkeerde momenten(tijdens het klompenpad en het afbreken van de luifel), hebben wij over het algemeen goed weer gehad en genoten van twee leuke weken kamperen in ons eigen land.
Elisabeth Gies:27 juli 2025Mooie fietsdagen gehad. Kun je weer op teren. Maar de Veluwe is dior de week ook erg mooi. Parkeren bij Kootwijk en via de knooppunten langs Radio Kootwijk 👌
Coen en Lia:27 juli 2025Zeker Els. Vorig jaar hebben wij een gedeelte van de Veluwe gedaan en ook bij Radio Kootwijk geweest. Inderdaad ook heel mooi.
Hetty:27 juli 2025Weer een fijne vakantie om op terug te kijken
Coen en Lia:27 juli 2025Dat was het zeker Hetty
Menja en Jan:27 juli 2025Lekker “bijgetankt” en nu weer thuis in het groen van het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug. Wat wil je nog meer….😏
Coen en Lia:27 juli 2025Zo is dat, thuis verder genieten.