Nostalgisch minigolf en zwemmen

21 november 2025 - Ballitoville, Zuid-Afrika

Na een verkwikkende nachtrust volgende weer een heel rustige dag. We zijn wel actief geweest hoor. Bij de Bosbok Club hebben wij in de ochtend een nostalgisch potje minigolf gespeeld. Nostalgisch omdat Coen en zijn vrienden in hun jeugdjaren heel wat potjes minigolf bij het Jagershuys in Zeist hebben gespeeld.
Het was een leuke baan waarbij natuurlijke elementen in de holes zijn verwerkt. Maar lag het nou aan ons.....? Waar is de achttiende hole🤷‍♂️? Niet gevonden dus een rondje van zeventien holes gespeeld. Leuk om zo tussen palmen en bananenbomen te spelen. En de winnaar.......dat waren wij beide. Wij hadden samen gewoon lol en daar gaat het toch om.
Na de lunch zijn wij weer in de golfkar gestapt en naar het heerlijke zwembad bij Valley of the pools gereden. Dat was ons gisteren goed bevallen en vandaag ook weer. De ober wist nog wat wij gisteren hadden besteld dus het natje kwam ook goed. Toen wij op de parkeerplaats bij onze elektrische Ferrari stonden, werden wij door een vervet aapje met jong begroet. Ze zijn hier niet heel geliefd maar wij vonden het toch een aandoenlijk tafereel zo in de boom. Tijdens ons ritje terug kwamen wij nog een mooi kunstwerk van vliegende vogels tegen.
Vanavond kunnen wij met een gerust hart weer onderuit zakken op de luxe bank.