Kaapstad here we come

22 oktober 2025 - Schiphol, Nederland

Vanmorgen ging de wekker al vroeg zodat wij de eerste bus naar het station konden nemen. Gelukkig was het droog zodat de wandeling naar de Hoofdstraat geen struikelblok vormde. We troffen een zeer vriendelijke buschauffeur. Eén van de ov-passen was verlopen maar van de chauffeur mochten we doorlopen, hoe aardig is dat. Voor de rest verliep de treinreis naar Schiphol en het inchecken soepel.

We maken een rondreis door Zuid-Afrika en starten onze reis in Kaapstad om in Johannesburg te eindigen. De eerste 3 weken reizen wij met een huurauto via de tuinroute naar Port Elizabeth. Vanaf daar vliegen wij naar Durban en trekken wij met Gonnie(nicht van Coen) en Kevin 2 weken door Kwazulu-Natal en zijn ook een paar dagen bij hun thuis. De laatste week reizen wij met een huurauto weer verder naar het noorden.

1. Elisabeth Gies:
    Hele fijne, mooie reis.
  2. Coen en Lia:
    Dank je Els
  3. Hans:
    22 oktober 2025
    Ben benieuwd naar jullie mooie verhalen en foto's. Een hele fijne, veilige reis gewenst!
  4. Coen en Lia:
    Dank je Hans
  5. Menja en Jan:
    22 oktober 2025
    Wow lieve mensen wat een mooie reis! Geniet er van en maak kennis met het wegdek in Zuid-Afrika. Des te meer je ri Joburg komt des te meer potholes 🫣 in het wegdek. Maar vooral onvergetelijke herinneringen en ervaringen. Veel plezier en vooral safe & healthy trip!
  6. Coen en Lia:
    23 oktober 2025
    Dank jullie wel. Er komen vast bekende plekken voorbij in onze verhalen.
  7. Hetty:
    22 oktober 2025
    Fijne reis. Geniet van deze zo te horen mooie reis
  8. Coen en Lia:
    Dank je wel.
  9. Tina:
    22 oktober 2025
    Heel goede reis gewenst! Zo leuk herkenbaar. Wij hebben “de bloemenroute” ook gemaakt maar net andersom, van port Elisabeth naar Kaapstad. Rinus had een congres in Durban en wij hebben daar een vakantie aan vastgeplakt. Dat was, als ik het nog goed weet in 1997. Heel veel plezier hoor!
  10. Coen en Lia:
    23 oktober 2025
    Dank je wel. Er zullen vast bekende plekken voorbijkomen. Dan gaan de herinneringen ook weer leven.
  11. Tante Henny:
    23 oktober 2025
    Jullie reis naar Zuid-Afrika is begonnen. Ik wens jullie een hele goede tijd toe daar! Wat leuk dat jullie Gonny en Kevin daar gaan ontmoeten. Geniet van alles!
  12. Coen en Lia:
    Dank je wel.